Szépségápolás felsőfokon:

 
Íme, egy blog, amely bevezet az otthoni szépségápolás rejtelmeibe, azonnal alkalmazható trükkök és tippek a mindennapokhoz, hogyan varázsold magad még szebbé, egészségesebbé.
 
Szakemberek féltve őrzött titkait, rendkívül hasznos tanácsait, ötleteit tárja fel, így könnyen megtanulhatjuk, hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot.
 
A szépség, a kisugárzás rendkívül fontos minden önmagára igényes hölgy számára.
Ebből a blogból megtudhatod, hogyan ápold a bőrödet, a hajadat, hogyan készíts olyan sminket, amely arcformádnak megfelelő, és megtalálhatod a számodra legelőnyösebb frizurát, amelyet te is egyszerűen elkészíthetsz.
 
Olyan apró titkok, praktikus ötletek, szépségtippek birtokába juthatsz, amellyel mindenkit lenyűgözöl magad körül. Nagyon hasznos lesz számodra is.Remélem.
 
De azért azt is tudnunk kell, hogy a szépség belülről fakad, a bőrünk a belső állapotunk kivetülése.
 
Ezért az egészségről is sokat fogunk beszélni. Számomra ezek nagyon fontos és érdekes témák, mivel a mai embereknek egyre jobban oda kell figyelniük az egészségükre, hiszen rengeteg a méreganyag az ételeinkben, de a tápanyag... Aki odafigyel a táplálkozására, az sem tud egészséges lenni.
 
Miért? Tudtad, hogy a gyümölcsök, zöldségek 80 %-kal kevesebb tápanyagot tartalmaznak, mint 50 évvel ezelőtt?
Hát, elég riasztó arány.
 
Mi a szép bőr titka?
 
A táplálkozás, az oxigénellátás és a pihenés az a három tényező, amely közvetlenül befolyásolja a bőr egészségét.
Ezek hiánya, illetve egyensúlyának felborulása azonnal érezteti hatását, különösen finomabb és világosabb bőr esetén.
 
Semmilyen kozmetikai szer jótéteménye, masszázs vagy arctorna nem tudja kompenzálni a bőr természetes egészségében és szépségében beállt elváltozást, amelyet a hiányos táplálkozás, az elégtelen levegőzés vagy a nem megfelelő mennyiségű pihenés okoz.
 
Ha már most kíváncsi vagy a szervezeted egészségi állapotára, akkor kattints ide és csináld meg a tesztet!
 
 

 

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Címkék: bőr egészség szépség szépségápolás bőrápolás női praktikák szépség titka szép bőr titka ragyogó bőr ragyogó bőr titka praktikus ötletek

A bejegyzés trackback címe:

https://noipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr31861875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukrécia80 · http://kozmetikusszalon.hu 2013.09.12. 17:59:32

A legfontosabbak hogy mindig hidratált legyen a bőröd, ezért érdemes sok folyadékot inni. Emellett érdemes elkerülni a mindenféle mesterséges anyag szervezetbe kerülését, főleg a kész termékekben van sok ilyen. És ha időd, pénztárcád megengedi havi szinten ellátogatni kozmetikushoz.. az is sokat segít, pl: kozmetikusszalon.hu/orvosi-peeling
süti beállítások módosítása